Estimats veïns,

nosaltres, els quintos, tenim el gust de convidar-vos a veure la nostra història. Enguany, fa divuit anys que en aquests dos petits pobles, s'Alqueria i Portopetro, vàreu tenir la gran sort que nasquessin set joves, que des de petits anaven junts a classe: jugaven, es rapinyaven, s'estiraven els cabells... bé, eren al·lotons. A mesura que va anant passant el temps, cada un ha anat gent i seguint el seu camí. Però això no ha suposat cap obstacle dins l'arribada del nou any i menys dins la cridada de les festes del nostre poble.

Ara, que ja tenim la majoria d'edat, ens encanta la festa, per aquest motiu ens definim com uns grans "fiesteros", que enguany vos volen fer gaudir de les millors festes que s'han pogut viure fins ara, per Sant Roc. Riurem, cantarem, ballarem, jugarem... en definitiva, ens ho passarem pipa!

Per aquest motiu, ens agradaria que tot el poble, padrins, padrines, pares, mares, fills i filles i tota la família ens acompanyàssiu dins aquestes festes que hem anat celebrant durant anys, per fer-les més divertides, entretingudes, agradables i, sobretot, inoblidables.

Ara, només falta dir-vos i desitjar-vos que passeu unes bones festes i que en gaudiu molt.

Esperam la vostra resposta,

atentament,

Quintos '90